Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Spakenburg heeft eerste versterking binnen met Noordhoff (FC Lisse)

Tom Noordhoff zal komend seizoen zijn wedstrijden spelen in het shirt van Spakenburg. De club uit de Tweede Divisie maakte de komst van de verdedigende middenvelder bekend via de officiële kanalen.

De 27-jarige aanwinst speelt sinds 2019 voor zijn huidige vereniging FC Lisse. Eerder was hij actief voor onder andere Schoten, Stormvogels/Telstar, (Jong) Ajax, Telstar, Almere City en OFC.

De Technische Commissie van Spakenburg gaf op de officiële website tekst en uitleg over de komst van Noordhoff. ,,We zijn blij dat we Tom voor komende seizoen vast hebben kunnen leggen. Vorig jaar hebben we al met hem gesproken, toen hij een belangrijke rol speelde in het elftal dat in de Derde Divisie het kampioenschap behaalde. Het was voor hem toen nog te vroeg, maar ook dit seizoen behoort Tom weer wekelijks tot de beste spelers van FC Lisse en daarom hebben we hem wederom benaderd. Na enkele positieve gesprekken was het snel rond. Tom is een speler die centraal op het middenveld speelt en in staat is een leidende rol te vervullen. Is ook coachend zeer sterk en is mede daardoor een zeer welkome versterking.”