Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

BROODJE BAL PODCAST | “Ik ben meer bezig met niet verliezen dan met winnen.” S01E06

De zesde aflevering van de Broodje Bal-Podcast brengt presentator Marcel van Vliet en Henk Kasius naar de derbyavond in Spakenburg. Aan de Blauwe zijde van de Westmaat worden ze ontvangen door Tijmen en Hille Beekhuis (geen familie van elkaar).

De ene Beekhuis is oud-speler van het eerste elftal en (demissionair) bestuurslid, de ander is vrijwilliger en supporter van Spakenburg. Gezamenlijk zijn ze verantwoordelijk voor 1 van de leukste kronieken over (topamateur)voetbal in het algemeen en Spakenburg in het bijzonder: Affur De Rucloameboardu op clubwebsite spakenburg.com.

We praten met de mannen over derbygevoel, clubgevoel en de huidige staat van Blauwen op diverse niveaus. Van de prestaties van het elftal tot hoe het afgelopen jaar op bestuurlijk gebied werd beleefd en van Vince Gino Dekker tot Patrick Loenen. Dit alles, en meer, komt voorbij in deze smakelijke zesde aflevering van de Broodje Bal-Podcast.

Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Broodje Bal-Podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.