SPELER VAN DE WEEK | Derde Divisie Zaterdag: Giovanni Zwikstra (ACV)

ACV kent een droomseizoen en bezit vier speelronden voor het einde de koppositie in de Derde Divisie Zaterdag. De Assenaren wonnen afgelopen weekend, ondanks een achterstand bij rust, met 2-1 van SteDoCo. Giovanni Zwikstra toonde zich met een goal en een assist van grote waarde en is door de bezoekers van Topamateurvoetbal.com verkozen tot Speler van de Week in de Derde Divisie Zaterdag.

In Drenthe leidde SteDoCo bij de rust met 0-1. Direct na de hervatting zorgde Zwikstra voor de gelijkmaker & hernieuwd geloof bij de thuisploeg. Het duurde vervolgens tot de blessuretijd voordat een nieuwe ACV-treffer op het scorebord kwam. Ditmaal leverde Zwikstra het voorbereidende werk. Hij stak een groot gedeelte van het veld over, kapte zijn directe tegenstander uit en stelde vervolgens Mark Jagt in staat om de 2-1 te zorgen.

Het zorgde voor uitbundige taferelen bij ACV, dat door de last-minute zege GVVV op drie punten hield. Met dank aan Man of the Match Zwikstra.