Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

SPELER VAN DE WEEK | Derde Divisie Zaterdag: Yasin Kurt van VVOG

VVOG wist zaterdag belangrijke punten te pakken in de strijd om degradatie te voorkomen. De ploeg uit Harderwijk won in eigen huis met 2-1 van concurrent ASWH, met de beslissende treffer van Yasin Kurt. De doelpuntenmaker werd vanwege zijn prestatie door bezoekers van de website Topamateurvoetbal.com uitgeroepen tot speler van de week in de Derde Divisie zaterdag.

Kurt tekende in de 62ste minuut voor de tweede treffer van VVOG die als wij het twitterverslag van de club moeten geloven een keiharde knal betrof. Door de zege heeft VVOG weer een reële mogelijkheid om degradatie te voorkomen. Dit leek enkele weken geleden een utopie te zijn, maar niets is nu minder waar. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen DOVO op het programma, een ploeg die zich al plaatste voor de nacompetitie en momenteel niet veel meer heeft om voor te spelen.

De middenvelder (33) arriveerde in de zomer van 2018 bij VVOG. Destijds maakte hij de overstap van APWC naar Harderwijk. In het verleden was hij onder andere actief voor SDV Barneveld, Veensche Boys, IJsselmeervogels, Turkse Kracht en FC Volendam.