maandag 29 mei 2023

UPDATE: Afgelasting door corona in beide Derde Divisies

Veel gelezen

De wedstrijd tussen Sportlust ’46 en Staphorst wordt zaterdagmiddag niet gespeeld. Aan Staphorst-zijde zijn te veel coronabesmettingen, heeft de KNVB aan de Woerdense club laten weten. Daarnaast gaat in de Derde Divisie Zondag het duel tussen Westlandia en OSS’20 niet door.

Bij de Ossenaren zouden dit carnavalweekend te veel coronabesmettingen zijn.

De voetbalbond besloot eerder om de regels voor afgelasting vanwege het bomvolle speelschema in de resterende maanden van dit seizoen te verscherpen. ,,Vanaf de hervatting van de competitie mag een team in de categorie A (jeugd en senioren) maximaal 1x uitstel aanvragen vanwege corona in overleg met de competitieplanner. Een mogelijk tweede aanvraag tot uitstel vanwege corona is ter beoordeling aan de competitieplanner en mag geen schade berokkenen aan het verloop van de competitie. De laatste vier speelronden is het niet mogelijk om uitstel te krijgen. Dit gaat per 1 februari in”, stelde de KNVB destijds.

De duels Sportlust – Staphorst en Westlandia – OSS ’20 worden zeer waarschijnlijk midweeks ingehaald. Een datum is nog onbekend.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Aanvaller van Go Ahead Eagles bereikt akkoord met SV Urk

SV Urk kan in het seizoen 2023/2024 een beroep doen op Jarno van Essen. De aanvaller komt over van...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img