Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Trainersnieuws: Wilfred van Leeuwen (VVSB) en Frank Bruijnis (Kampong) verlengen contract.

Afgelopen week werd bekend dat twee clubs uit de Derde Divisie A de contracten met hun trainers verlengde. Wilfred van Leeuwen (VVSB) gaat zijn 4e seizoen bij VVSB tegemoet van zijn tweede periode in Noordwijkerhout. Voor Frank Bruijnis (Kampong) wordt het zijn derde seizoen bij de voetbaltak van de Utrechtse Omnivereniging.

VVSB

Wilfred van Leeuwen gaat zijn vierde seizoen van zijn tweede periode bij de club uit Noordwijkerhout. De club is blij met langere verblijf van Van Leeuwen. Club en trainer willen voortborduren op de in 2022 ingezette beleidslijn met het eerste en het elftal O23. De ontwikkeling van spelers en talenten, de positieve voetbalopvatting en de prettige en constructieve samenwerking geven alle aanleiding tot een langer verblijf van de geboren Sassenheimer.

SV Kampong

Ook bij Kampong zijn beide partijen blij met de contractverlenging. Kees Jongkind, bestuurslid technische zaken: “We zijn heel blij met de contractverlenging. Frank is erin geslaagd om het niveau van het team nog hoger te krijgen. De ontwikkeling van de spelers en deze jonge trainer lopen parallel. Ze stuwen elkaar op. Dat is prachtig om te zien.”

Bron: VVSB en RTV Utrecht

Foto: Orange Pictures