Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Succestrainer Romp verruilt Eemdijk voor Sportlust’46

Willem Romp is vanaf het nieuwe seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van Sportlust’46. De oefenmeester maakt in de zomer van 2024 de overstap van Eemdijk naar de ploeg uit Woerden, zo staat te lezen op de websites van de twee verenigingen.

Romp is de opvolger van Jochem Twisker die bij Sportlust’46 na twee seizoenen de deur sluit. De nieuwe hoofdtrainer maakte na twee succesvolle jaren bij Roda’46, waarmee hij promoveerde, de overstap naar Eemdijk. Daar wist hij ook goed te presteren. Vorig seizoen wist hij met deze ploeg de titel op te eisen waardoor men wist te promoveren naar de Derde Divisie. Eemdijk won ook de districtsbeker en hij werd uitgeroepen tot Trainer van het Jaar.

Cees Pels, lid van de Topsport Commissie bij Sportlust ’46, gaf op de website van de vereniging uitleg over de aanstaande komst van Romp. ,,Willem heeft een contract voor drie seizoenen getekend en we zijn verheugd om een absolute toptrainer binnen te halen. Samen met Technisch Manager Patrick Loenen is Willem vastbesloten om onze ambities te verwezenlijken. En daar hebben wij volste vertrouwen in.”