Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Tweede versterking voor Quick Boys, De Beste komt terug

Quick Boys heeft de tweede versterking voor volgend seizoen binnen. Leonard de Beste komt over van FC Rijnvogels en keert zodoende na twee jaar terug in het blauw-wit. Eerder werd door Quick Boys al Guus Offerhaus van Kon. HFC vastgelegd.

De Beste heeft een contract voor een jaar getekend, met een optie voor nog een seizoen. Op de clubsite laat hij weten zijn terugkeer nog niet te kunnen bevatten. ,,Begrijp me niet verkeerd: FC Rijnvogels is een heel leuke club en ik heb het erg naar mijn zin daar. Maar Quick Boys zit in mijn hart. Ik heb zeventien jaar rondgelopen op Nieuw Zuid. Maar het nieuws moet nog een beetje indalen bij me.”

De 24-jarige De Beste dankt trainer Thomas Duivenvoorden voor een succesvolle transformatie tot verdedigende middenvelder. ,,Niemand zou mij dat van tevoren hebben kunnen wijsmaken. Wat dat betreft zijn alle credits voor Thomas Duivenvoorden die mij op die positie de kans heeft gegeven. Vanaf het begin af aan ging het vrij aardig. Mijn spel werd eigenlijk alleen maar beter. In de gesprekken met Quick Boys is ook duidelijk geworden dat ik als ‘6’ gehaald ben. Ik denk dat ik dan de beste versie van mezelf ben.”

Duivenvoorden is volgend seizoen de trainer van Quick Boys. Hij volgt dan Edwin Grünholz op.