Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Vincent van den Berg verruilt het veld voor een andere functie bij Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis blijft ook komend seizoen gebruik maken van de diensten van Vincent van den Berg. De aanvaller maakte recent bekend dat hij zijn voetbalschoenen in de zomer van 2022 op zou bergen, maar de club wist wel een akkoord met hem te bereiken voor de functie van assistent-trainer, zo meldt de vereniging uit de Tweede Divisie via de officiële kanalen.

Op de website van de club gaf Van den Berg tekst en uitleg over zijn nieuwe rol bij de club. ,,Ik ben erg blij dat ik aan de club verbonden kan blijven in de functie van assistent-trainer bij het eerste elftal. Op deze manier kan ik ervaring opdoen in het trainersvak en daarnaast denk ik direct van waarde te kunnen zijn omdat ik de huidige spelersgroep goed ken en weet waar we nog in kunnen doorgroeien.”

De 33-jarige aanvaller kan terugkijken op een fraaie carrière die nog tot komende zomer zal duren. In zijn jeugdjaren was hij onder andere actief in de opleiding van Excelsior Rotterdam, sc Heerenveen en Arsenal. Daarna speelde hij voor Go Ahead Eagles, FC Zwolle en vanaf 2009 Excelsior Maassluis.