Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Van der Sloot blij met Dongen: ,,Ga het onderste uit de kan halen”

Lang heeft het niet geduurd voordat vv Dongen een opvolger heeft gevonden voor de aan het eind van het seizoen vertrekkende Osman Erbas. Het is Marcel van der Sloot, zeker geen onbekende voor de voetbalvolgers.

Velen zullen Van der Sloot kennen als speler die via FC Utrecht, RBC Roosendaal, TOP Oss, De Graafschap, FC Dordrecht en een hernieuwde periode bij TOP Oss uiteindelijk zijn actieve voetbalcarrière afsloot bij Cluzona.

Sinds 2017 is de oud-prof toegetreden tot het trainersgilde. Als assistent-trainer bij TOP Oss, een functie die hij vanaf 2018-2019 combineert met het hoofdtrainerschap bij tweedeklasser Cluzona. Momenteel neemt hij in Oss tijdelijk de honneurs waar na het ontslag van trainer Kristof Aelbrecht.

Voorzitter John-Paul Verkooijen van vv Dongen is blij met de komst van de West-Brabander, zo staat te lezen op de website. ,,Ik ben er van overtuigd dat Marcel de juiste man op het juiste moment voor onze club is. Marcel is een trainer met ervaring als speler maar ook als trainer bij een BVO. Hij heeft veel kennis opgedaan bij TOP Oss en kan voor jonge spelers van toegevoegde waarde zijn.”

Ook Van der Sloot heeft er zin in: ,,Ik ben er heilig van overtuigd dat ik goed kan aarden in Dongen. De afgelopen jaren heeft men duidelijk bewezen een stabiele club te zijn in de Derde Divisie. Dat het dit seizoen minder gaat heeft zijn redenen. Ik ga het onderste uit de kan halen. Met de huidige spelersgroep gaan we de uitdaging komend seizoen aan en gaan we een succesvolle samenwerking tegemoet.”