Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Van Tol van Feyenoord terug naar Quick Boys

Na negen jaar Feyenoord keert Mees van Tol komend seizoen terug op het oude nest. De centrale verdediger gaat deel uitmaken van de hoofdmacht van Quick Boys.

Op sportpark Nieuw Zuid ondertekent Van Tol een contract voor één seizoen, met een cluboptie voor een tweede jaar. De 19-jarige Katwijker stapte als E-junior over naar Feyenoord, waar hij het schopte tot de O18.

Bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff is blij met de terugkeer van Van Tol, zo vertelt hij op de clubsite. ,,Quick Boys investeert in haar eigen jeugdopleiding en dat werpt regelmatig z’n vruchten af. Menig jeugdspeler heeft de overstap gemaakt naar een profclub. Wij blijven uiteraard de ontwikkelingen van deze jongens op de voet volgen. Ook met Mees zijn wij altijd in contact gebleven. Quick Boys ontvangt hem dan ook met open armen en Mees weet dat hij op Nieuw Zuid op hoog niveau kan blijven voetballen. Wij zijn verheugd met het feit dat er opnieuw een eigen jongen kan worden toegevoegd aan de selectie van het eerste elftal.”