dinsdag 30 mei 2023

Van Wageningen tekent eerste contract bij (Jong) Sparta

Veel gelezen

De 20-jarige Dylan van Wageningen is door Sparta tot medio 2025 vastgelegd. De rechtervleugelverdediger speelt al tien jaar bij de Rotterdamse club, de laatste twee seizoenen in de Tweede Divisie met de beloften. Sparta heeft een optie op nog een jaar extra in het contract opgenomen.

Van Wageningen kwam in 2013 als 10-jarig ventje over van DSO uit Zoetermeer naar de club van Spangen. Daar ontwikkelde hij zich prima met als gevolg dat hij nu zijn eerste contract bij de club van Rotterdam West heeft mogen tekenen.

Technisch Directeur Gerard Nijkamp daarover: ,,Er zit al jaren een stijgende lijn in de ontwikkeling van Dylan bij Sparta Rotterdam. Hij speelt al vanaf zijn tiende bij deze club en is de afgelopen twee seizoenen aan het uitgroeien tot een vaste waarde bij Jong Sparta ondanks zijn jeugdige leeftijd. Met dit contract leggen we de basis dat hij zich door gaat ontwikkelen tot speler van het eerste elftal. Daar gaat de club hem in ondersteunen en hij zelf zal de arbeid, inzet en kwaliteit moeten leveren om die volgende stap te maken.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Aanvaller van Go Ahead Eagles bereikt akkoord met SV Urk

SV Urk kan in het seizoen 2023/2024 een beroep doen op Jarno van Essen. De aanvaller komt over van...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img