Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Verbunt krijgt per direct beschikking over oud-prof bij Groene Ster

Groene Ster heeft een centrale middenvelder toegevoegd aan haar selectie. Clint Ghijsen komt per direct over van Osterlen FF, dat uitkomt in de Tweede Divisie Golaland in Zweden. De 22-jarige middenvelder trainde al enige tijd mee met de selectie van trainer Maurice Verbunt.

Ghijsen kwam tot zijn tiende uit voor SV Hulsberg in zijn geboorteplaats, voordat hij de overstap naar de jeugdopleiding van Roda JC maakte. Hij speelde een aantal wedstrijden voor het eerste team van de BVO uit Kerkrade en maakte aansluitend voor een seizoen de overstap naar het Belgische KSK Tongeren. Na daar een jaar te hebben meegedraaid maakte Ghijsen de overstap naar Zuid Zweden.

‘Fijne sfeer’

Ghijsen toont zich content op de website van Groene Ster: ,,Ik ben een gedreven speler die hard werkt en via Groene Ster kan ik op het hoogste niveau blijven spelen in de buurt van mijn familie en vrienden en zal ik ook mijn best doen om elke wedstrijd een maximale prestatie te leveren. Omdat ik al eerder heb meegetraind ken ik de spelers en de staf al. De fijne sfeer tussen staf en spelers maakt mijn keuze ook makkelijker en vertrouwd.”

Trainer Verbunt: ,,Clint is geen onbekende voor ons en op meerdere plaatsen inzetbaar. Hij is dan ook een welkome versterking in onze selectie voor de nog loodzware komende reeks van veertien wedstrijden.”

Mogelijk maakt Ghijsen komende zondag zijn debuut in het team van Groene Ster dat de uitwedstrijd bij de toekomstige club van Verbunt Blauw Geel ’38 in Veghel speelt.