VIERDE DIVISIE ZATERDAG | Kloetinge boekt ruime zege op Capelle en Eemdijk laat punten liggen bij DETO

In de Vierde Divisie A kende lijstaanvoerder Kloetinge een goede start van het tweede gedeelte van de competitie. In eigen huis werd Capelle verslagen (4-0). Eemdijk, koploper in Divisie B, kwam bij DETO niet verder dan een gelijkspel (2-2).

Kloetinge wist in de eerste helft al het verschil te maken tegen Capelle, de ploeg kon met 3-0 de kleedkamer opzoeken. Dit door doelpunten van Vandepitte, De Jager (Penalty) en Van Keulen. Het slotakkoord was voor Dijkstra die de eindstand van 4-0 op het scorebord wist te scoren.

DETO leek op weg naar een verrassing tegen Eemdijk, na 46 minuten stond de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. Doelpuntenmakers waren Postma en Yakob. Eemdijk kwam vervolgens toch terug tot 2-2, dit door Van den Dikkenberg en Bouw (penalty). DETO eindigde het duel met tien man, in de 78ste minuut kreeg Bongers de rode kaart.