Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Blauw Geel ’38 legt Verbunt als nieuwe hoofdtrainer vast

Derdedivisionist Blauw Geel ’38 Jumbo uit Veghel heeft Maurice Verbunt, nu oefenmeester van Groene Ster uit Heerlerheide, voor het komende seizoen vastgelegd. Een en ander is zaterdagmiddag bekendgemaakt door de Brabantse club via de officiële kanalen. De Technische Commissie van de club spreekt over een kundige opvolger voor de huidige trainer Niels van Casteren.

,,Maurice heeft zich als op een goed niveau bewezen als clubman met een brede oriëntatie en passende voetbalvisie. Wij achten hem in staat om onze speelwijze (gebaseerd op lef en initiatiefrijk voetbal) fanatiek door te zetten. Hij heeft ons in de procedure overtuigd”, zo luidt het oordeel van de TC op de website van Blauw Geel ’38.

Verbunt zelf over zijn aanstelling in Veghel: ,,Na zes seizoenen Groene Ster, die ik zelf als bijzonder prettig heb ervaren en nog ervaar wil ik toch een volgende stap maken. Dan ben je uiteraard erg blij als die volgende stap Blauw Geel ’38 Jumbo mag zijn. De club heeft al jaren een geweldig imago en wil dat graag continueren. De sollicitatieprocedure heeft mij nog meer overtuigd van de mogelijkheden en de mooie opvattingen binnen deze club. Ik ga er met alles wat ik in mij heb een steen aan bijdragen om de club verder te versterken.”