Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | “HSC ’21 is een écht grote dorpsclub, vergelijkbaar met de clubs uit Bunschoten en Katwijk” | S01E19

Het is half juni en we zitten nog volop in de nacompetitie. En nacompetities leveren altijd spektakel op! Al dat spektakel bespreekt presentator van dienst Henk Kasius met Niels Veldhoven en Stefan van Rijn in deze aflevering van de topamateurvoetbal.com-podcast. 

De absolute ontknopingen komen er nu aan en dit heeft er al toe geleid dat derde divisionisten ODIN’59 en EVV Echt gesneuveld zijn. VVOG kwam twee keer als een boemerang terug en ook Kozakken Boys moest veerkracht tonen om Sportlust’46 aan de kant te zetten. Tijd voor rust is er niet, want deze week gaat het gehele circus gewoon verder en staat de eer van de clubs staat andermaal op het spel!

Naast de nabeschouwingen van de mannen in de studio hebben we contact met twee spelers: Stef Ottink van HSC ’21 en Leon Bot van Kozakken Boys. Verder duiden we de club HSC ’21, zijn er harde woorden voor de uitschakeling van SC Genemuiden en komt zelfs het onderwerp “oppasdienst” ter tafel.

Last, but not least: de degradatieregeling die nog steeds voor chaos zorgt, de jong-teams in de voetbalpiramide en was er sprake van matchfixing in de Tweede Divisie?

Dit alles en nog veel meer komt er weer aan bod in deze kakelverse aflevering. Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Topamateurvoetbal.com-podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.