Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Den Haag kiest alsnog voor Sportlust’46 en zegt Jodan Boys af: ‘Gekozen voor mijn ambitie’

Maandagavond maakte Sportlust’46 bekend dat Kesly den Haag komend seizoen toch het shirt zal dragen van de vereniging uit Woerden. Dit ondanks dat de vleugelspeler eerder een akkoord had bereikt met Jodan Boys. De aanvallend ingestelde speler gaf tegenover Topamateurvoetbal.com tekst en uitleg over zijn verrassende keuze.

,,Ik was er in principe een heel jaar uit door een oogblessure. Na deze periode wilde ik weer aan spelen toe komen en dat kon Jodan Boys mij bieden. De laatste paar maanden, sinds ik weer aan kon sluiten bij de selectie, kwam ik ook bij Sportlust’46 weer aan spelen toe en dat ging echt heel goed. Toen heb ik het besluit genomen om er voor te kiezen om toch in de Derde Divisie te blijven spelen in plaats van in de hoofdklasse. Sportlust’46 liet blijken dat ze mij heel graag wilden behouden en dat liet men duidelijk merken”, aldus Den Haag tegenover Topamateurvoetbal.com

Den Haag begrijpt dat er nu vooral teleurstelling heerst bij Jodan Boys door zijn keuze. ,,Ik vind het erg vervelend voor jodan Boys hoe alles nu gegaan is, maar ik heb op dit moment heel erg voor mijn eigen ambitie gekozen. Ik heb nu echt gedaan waar ik het beste gevoel bij heb ondanks dat ik mensen heb moeten teleurstellen.”