Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Visser neemt eerder dan verwacht afscheid van DOVO

Kian Visser heeft zijn laatste wedstrijd al gespeeld voor DOVO, dit in de nacompetitie tegen VVSB. De spits had nog een doorlopend contract bij de club uit Veenendaal, maar deze is na overleg tussen beiden partijen per direct ontbonden, zo meldt DOVO op de officiële website.

De 21-jarige spits arriveerde op de helft van het seizoen bij DOVO, hij maakte destijds de overstap van IJsselmeervogels naar Veenendaal. Destijds was hij woonachtig in Amersfoort, maar recent keerde hij terug naar Friesland om daar weer te gaan wonen. Aangezien de reisafstand tussen Leeuwarden en Veenendaal te groot zou zijn werd besloten de samenwerking eerder te stoppen.

Visser was dit seizoen in dienst van DOVO goed voor vijf treffers. Waarbij hij de laatste tegen VVSB maakte terwijl hij kampte met een knieblessure. Recent werd hij daar voor geopereerd.

De talentvolle aanvaller kijkt ondanks dat het kort was met een goed gevoel terug op zijn periode in Veenendaal, zo stond te lezen in het door de club verzonden persbericht. ,,Ondanks dat het maar een half jaar heeft geduurd, heb ik een fantastische tijd gehad. De spelers en staf hebben mij super verwelkomd. Ik had direct een goed gevoel bij de club. Ook de supporters waren geweldig, ze waren er altijd. Helaas is het niet gelukt om met deze mooie club te promoveren. Ik zal DOVO in de toekomst altijd blijven volgen. Voor mij is het nu eerst revalideren na mijn operatie en volledig fit worden. Wie weet zien we elkaar ooit weer terug.”