Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Voormalig assistent trainer plundert selectie UNA

Een opmerkelijk verhaal in het Eindhovens Dagblad afgelopen maandag. Daarin weet Wil van den Heuvel te melden dat maar liefst drie spelers van UNA de overstap gaan maken naar België. Derdeklasser KFC Witgoor, waar oud UNA assistent-trainer Jeroen van de Kerkhof volgend seizoen hoofdtrainer wordt, wist afgelopen week drie spelers uit UNA te verleiden de overstap naar België te maken.

Sten Stenders was de eerste die bekend maakte over te stappen naar Witgoor. Afgelopen weekend na de wedstrijd tegen SteDoCO kwamen daar topscorer Max van den Akker en Noah Nguyen bij. “Witgoor kwam met een mooi plan en een duidelijke voetbalvisie. Het is wat dichterbij en het spelen op zaterdagavond spreekt me ook wel aan. Daarnaast ben ik een beetje uitgekeken op de tegenstanders in Nederland,” aldus Stenders.

UNA doet het dit seizoen, ondanks de nodige langdurige blessures goed in de Derde Divisie B. De ploeg uit Zeelst strijd met Barendrecht en Sportlust’46 om plek twee op de ranglijst achter het ongenaakbare SteDoCo. UNA wil graag de ambities kracht bijzetten met promotie naar de Tweede Divisie.

Bron: Eindhovens Dagblad/Wil van de Heuvel