Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Welkom op Topamateurvoetbal.com, nieuw maar toch ook een beetje vertrouwd

We heten je van harte welkom op Topamateurvoetbal.com, het nieuwe platform met het laatste nieuws, interviews, achtergronden en een spraakmakende podcast over de hoogste competities van het Nederlandse amateurvoetbal.

We volgen de Tweede Divisie en beide Derde Divisies op de voet, zoals we ook oog hebben voor de opvallende ontwikkelingen in de Hoofdklasse en met een schuin oog de bekendste spelers en trainers met een verleden in het topamateurvoetbal volgen.

Wellicht klinkt dat je enigszins bekend in de oren. Dat kan kloppen, want we zijn enerzijds natuurlijk hartstikke nieuw, maar toch ook weer niet. Topamateurvoetbal.com wordt namelijk gemaakt door een gezelschap echte liefhebbers van het amateurvoetbal die voorheen voor Voetbal247.nl schreven. Nadat Voetbal247.nl in november 2021 is overgenomen door een nieuwe eigenaar, besloten zij een nieuw platform te starten, puur gericht op het amateurvoetbal.

Omdat jij als amateurvoetballiefhebber centraal staat, staan we altijd open voor je suggesties, klachten of ideeën. Deel ze met ons via het contactformulier.

Blijf op de hoogte door direct onze Instagram, Facebook-, Twitter- en Podcast-kanaal te volgen of scroll naar de onderkant van deze pagina om je aan te melden voor onze gratis nieuwsbrief.