Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Willem Leushuis: “We beginnen te wennen aan het Derde Divisie-voetbal”

Hij was wel blij woensdagavond na afloop van het doordeweekse treffen tussen zijn OJC en rode lantaarndrager Dongen. Kon ook niet anders want zojuist waren 90 minuten voetbal afgesloten met een klinkende 5-0 overwinning; daarbij gevoegd de behaalde zege j.l. zondag op Gemert(1-0) en de oefenmeester uit Woudrichem moet een prima gevoel hebben met 6 punten in 4 dagen..

Willem Leushuis: “Ik ben wel een tevreden trainer ja. We beginnen te wennen aan de Derde Divisie. Dat heeft een aantal wedstrijden geduurd maar we beginnen nu onze draai te vinden. We kunnen het allemaal goed bijbenen; alleen VVSB was een klasse apart (2-1 verlies). We hebben een prima selectie met spelers die elkaar niet veel ontlopen en dat is voor een trainer een luxe”.

Het begon vandaag flitsend maar na een kleine 20 minuten gingen jullie achterover leunen tot de rust terwijl het juist een ideale wedstrijd was om een hoge score te realiseren. Wat heb je gezegd in de rust?

“We zaten inderdaad goed in de wedstrijd, maar verzuimden door te drukken en uit te lopen naar een hogere score. Het enige wat ik ze gezegd heb was om na de thee direct van start te gaan zoals in de beginfase. En dat deden ze. Prima toch!”.

Waar gaat OJC eindigen dit seizoen?

“ Je hoort van mij geen uitspraak waar we gaan eindigen. We hebben een wedstrijd of vijf/zes nodig gehad om aan de Derde Divisie te wennen en nu gaan we eens kijken waar dat gaat eindigen. Maar niet vergeten: We zijn nog steeds in ontwikkeling!”