Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Gemert versterkt zich met ervaren Fleuren

Gemert kan de tweede seizoenhelft beschikken over Niels Fleuren. De 36-jarige oud-prof komt per direct over van De Treffers.

Fleuren kwam voor de winterstop in Groesbeek weinig aan spelen toe. De interesse van Gemert kwam daarom goed uit. ,,Je traint drie, soms vier keer per week om uiteindelijk ook wedstrijden te kunnen spelen. De kans op speelminuten is bij Gemert groter dan bij De Treffers, dat is eigenlijk de enige reden voor deze stap”, vertelt hij op de clubsite.

Fleuren doorliep de jeugdopleiding bij VVV-Venlo en speelde er uiteindelijk ruim vierhonderd officiële wedstrijden in de hoofdmacht. Na zijn vertrek in 2016 kwam hij ook nog uit voor FC Emmen en TOP Oss, om vervolgens afgelopen zomer in Groesbeek neer te strijken.

Gemert kan de impuls van de ervaren Fleuren zeker gebruiken. De Brabanders staan momenteel zestiende in de Derde Divisie Zondag.

Als eindejaarsspecial maakte Topamateurvoetbal een reconstructie van de bizarre titelontknoping in de Derde Divisie Zondag afgelopen seizoen, waarbij ook Gemert in de race was. Lees die longread nu!