Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Wouda (Excelsior’31) na nederlaag tegen DVS’33: ‘Verloren, maar een gelijkspel had ook gekund’

Excelsior’31 wist de laatste drie competitiewedstrijden slechts één punt te pakken. Zaterdag moest het zijn meerdere erkennen in DVS’33 (2-1). Trainer/coach Jurjan Wouda verscheen na het duel voor de camera van Excelsior31 TV en gaf kort zijn reactie op de recente resultaten en de wedstrijd in Ermelo.

,,We hebben na de winterstop met DOVO waarin we winnen, daarna ODIN’59 en dat verhaal is bekend, vorige week een punt waarin we misschien wel wat meer moeten pakken. Vandaag verloren, een gelijkspel had ook gekund. Dit op basis van de tweede helft, op basis van de tweede helft denk ik DVS’33 bovenliggend. Dat is zoals het is, volgende week weer een nieuwe week en dan staat er ook weer een nieuwe wedstrijd op het programma. Aan ons om het dan weer op te pakken en daar weer voor de drie punten te gaan”, aldus Wouda tegenover de camera van Excelsior’31-TV.

Ondanks de iets tegenvallende resultaten in de laatste drie wedstrijden is Excelsior’31 bezig aan een uitstekend seizoen. De ploeg miste op een haar de eerste periodetitel en bezet momenteel de vierde plaats in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.