Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Zeldenrust (Rijnsburgse Boys): We hebben wat scherpte teruggekregen”

Rijnsburgse Boys wist zaterdag te stunten in en tegen Katwijk (1-3). Een van de uitblinkers en maker van de openingstreffer Furhgill Zeldenrust verscheen na afloop van het duel voor de camera van Eyecons en vanzelfsprekend overheerste de blijdschap over het binnenhalen van de felbegeerde drie punten.

,,Als team zijnde is het lekker om hier te winnen, zeker na een paar lastige weken die we hebben gehad”, aldus Zeldenrust tegenover Eyecons.

Rijnsburgse Boys is bezig aan een goede serie in de Tweede Divisie, na drie nederlagen op rij boekte het nu al weer de derde zege in successie. ,,Ik denk ook een stukje geluk. We hebben wat scherpte teruggekregen, dat vooral, maar die bal valt ook net goed en we maken hem ook. Als je terugkijkt naar andere seizoenen zie je dat we altijd scoren. Dat stokte even maar we zijn terug.”

Zeldenrust was goed voor de openingstreffer. ,,Aan de linkerkant verover ik de bal zelf en zet een één tweetje op met Van der Moot, die speelt hem diep, ik speel hem door de benen van Kok en in de verre hoek valt die lekker binnen. In zo’n wedstrijd is het belangrijk om op te staan en ik ben blij dat ik ook op kon staan deze wedstrijd zodat we de drie punten mee konden nemen.”