Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

BROODJE BAL-PODCAST | “Er is maar één club die zijn eigen mannenkoor heeft” | S01E01

Het had even wat voeten in de aarde, maar ook onze zomerstop is eindelijk voorbij. Terug van weggeweest, maar toch met een premiere. Dat klinkt gek, maar het is simpeler dan de cryptische omschrijving doet vermoeden. De topamateurvoetbal.com-Podcast heeft nu eindelijk de lang aangekondigde nieuwe naam: Broodje Bal-Podcast.

In deze eerste aflevering bespreken de redacteuren Henk Kasius, Gert Barnhoorn en Marcel van der Vijver de eerste speelronde van de drie hoogste amateurcompetities van Nederland. Verder hebben we een telefonisch interview met de trainer die met zijn ploeg verantwoordelijk was voor de grootste stunt van het weekend, Gert Jan Karsten. Hij won met promovendus SV Urk met maar liefst 5-1 van Sparta Nijkerk. 

Dit alles en nog veel meer komt er weer aan bod in deze kakelverse aflevering. Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Broodje Bal-Podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.