Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Broodje Bal Podcast S01E24 | ,,Bij AFC zit zand in de motor, bij Katwijk is de olie ververst”

In deze aflevering van de Broodje Bal Podcast neemt presentator Marcel van Vliet met drie redacteuren de dagkoersen van de Tweede en Derde Divisie door. Hoe liggen de kaarten erbij in de twee hoogste divisies van het amateurvoetbal en wie heeft de beste hand? Redacteuren Marcel van der Vijver, Theo Uphus en Henk Kasius kijken in hun glazen bollen en spreken hun verwachtingen uit.

Verder een interview met de trainer van Eemdijk, Willem Romp. Hij kan dit weekend met zijn ploeg de titel in de Vierde Divisie B veilig stellen en promotie naar de Derde Divisie afdwingen. Een interessant gesprek, waarin Romp, onder andere, ingaat op zijn keuze om, na een eerdere aankondiging te vertrekken van De Vinken, zijn contract toch nog een seizoen te verlengen.

De podcast is te beluisteren via deze link. Ook alle andere afleveringen van het Weekoverzicht en de Broodje Bal Podcast kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts