donderdag 8 juni 2023

De Geijter en De Vries maken seizoen af bij DVS ’33

Veel gelezen

Nadat interim-trainer Hennie in ’t Hof aan het begin van de winterstop noodgedwongen zijn vertrek aankondigde bij DVS ’33 moest de Technische Commissie voor de tweede keer dit seizoen op zoek naar een oplossing. Zo vlak voor het einde van 2022 is deze gevonden. Assistent-trainer Stevan de Geijter en oude bekende Jaap de Vries maken het seizoen af in Ermelo.

Bij zijn contractverlenging een jaar geleden sprak De Geijter (op de foto links) de ambitie al uit om ooit hoofdtrainer te worden bij DVS ’33. Deze kans krijgt hij nu. De Geijter, voormalig speler van DVS ’33, is bezig aan zijn derde seizoen als assistent-trainer.

Terug op het oude nest

Jaap de Vries is ook geen onbekende in het Ermelose, hij keert terug op het oude nest. In het seizoen 2019-2020 was De Vries assistent bij toenmalig hoofdtrainer Richard Plug.

DVS ’33 staat bij het ingaan van de winterstop op de achtste plaats in de Derde Divisie Zaterdag. De geel-zwarten hebben een achterstand van negen punten op koploper ACV uit Assen.

Voor het seizoen 2023-2024 werd al in een eerder stadium de bij Spakenburg vertrokken Patrick Loenen vastgelegd.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Noordwijk strikt Lerin Duarte voor komend seizoen

Tweededivisionist Noordwijk heeft haar middenveld voor komend seizoen versterkt door de komst van Lerin Duarte. De 32-jarige speler trainde de...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img