De Treffers na remise in de wachtkamer voor eerste periodetitel

De strijd om de eerste periodetitel in de Tweede Divisie is nog altijd onbeslist. De Treffers had zaterdagavond bij winst op Spakenburg het eerste prijsje van het seizoen hoe dan ook kunnen opeisen, maar zit door het 1-1-gelijkspel nu in de wachtkamer.

Door de remise nam De Treffers op doelsaldo de koppositie over van HHC Hardenberg, maar de Groesbekers kunnen nog worden gepasseerd door AFC. De Amsterdammers spelen zondag thuis tegen Jong FC Volendam en zijn bij winst verzekerd van plek één.

Tegen Spakenburg kwam De Treffers eerst op achterstand. Wimilio Vink stifte de bezoekers in de vijfde minuut op voorsprong. Elf minuten na rust volgde het antwoord van De Treffers. Brian Campman schoot een strafschop binnen: 1-1.