Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Derde Divisie B: Geen winnaar in Hoornaar. 100e goal Ralf Kemper voor v.v. Gemert

Het werd een heerlijke topper in Hoornaar tussen koploper SteDoCo en de nummer vier UNA. De neutrale toeschouwer werd de grote winnaar. De punten werden eerlijk verdeel over beide partijen. Het was Max van den Akker die de gasten uit Zeelst al vroeg in de wedstijd op voorsprong bracht. Vlak voor rust bracht Danny van Haaren SteDoCo langszij. Na de rust speelde beide ploeg vol voor de winst. Verandering in de stand kwam er niet meer.

Inlopen

Het gelijke spel in Hoornaar bood de achtervolgers de kans om het gat iets kleiner te maken. Alleen Barendrecht slaagde daarin. De ploeg van Leen van Steensel was thuis veel te sterk voor het door blessures verzwakt Kloetinge. Het werd maar liefst 5-0 voor de thuisploeg. Andere topploeg Sportlust’46 liet zich in Den Haag foppen door Quick. De jonge ploeg van Paul van der Zwaan sloeg na rust twee keer snel achter elkaar toe. Door deze goals kwam de stand op 3-0. Een stand waarin geen verandering meer kwam. 

Ongeslagen

Ploeg die langzaam naar boven sluipt en nog ongeslagen is in de 2e periode is Blauw Geel’38. De ploeg uit Veghel kwam thuis voor rust tegen TOGB nog wel op achterstand door een treffer van Anthony van Slierendrecht. Na rust keerde de ploeg van Maurice Verbunt de wedstrijd volledig om. Via Eltink, Loermans en van der Zanden won Blauw Geel uiteindelijk met 3-1. 

Mijlpaal

In Gemert was er een geweldige mijlpaal voor spits Ralf Kemper. Met zijn doelpunt, wat de 2-1 betekende in de wedstrijd tegen Groene Ster kwam de teller voor Kemper op 100 treffers!!! Het werd uiteindelijk 3-1 voor Gemert, waardoor de zorgen voor Groene Ster blijven. Zorgen waarmee ook Baronie en Unitas te kampen hebben. Beide staartploegen wisten deze dit weekend geen punten te sprokkelen. Baronie kwam tegen Hoek niet in het stuk voor en mocht blij zijn dat de thuisploeg veel kansen onbenut liet en dus “slechts” 3-1 werd in Zeeland. Unitas kwam bij OSS’20 nog wel op voorsprong maar kon deze na rust niet vasthouden. De punten bleven in Oss met een 2-1 zege nestelde de ploeg van Stefan Muller zich stevig in de middenmoot.

Foto: Orange Pictures