OVERZICHT DERDE DIVISIE A | IJsselmeervogels winterkampioen na uitglijder van Harkemase Boys

IJsselmeervogels sluit het kalenderjaar 2023 af als koploper van de Derde Divisie A. De ploeg won met ruime cijfers bij ODIN’59 (1-4) en zag concurrent Harkemase Boys onderuit gaan in Noordwijkerhout bij VVSB (3-2). RKAV Volendam blijft in het spoor van de nummers één en twee door een zege op Hoogeveen (3-2).

De winterkampioen zat na vijfenveertig minuten voetballen al op rozen. Op dat moment stond er al een tussenstand van 0-3 op het scorebord in het voordeel van IJsselmeervogels tegen ODIN’59. Dit door treffers van Jordy Ruizendaal, Jonathan Richard (eigen doelpunt) en Jesse Schuurman. In de tweede helft bracht Marouane Afaker de stand op 0-4. Het slotakkoord van het duel was voor ODIN’59. Taye Lee was vanaf de penaltystip goed voor de 1-4 in de 82ste minuut.

VVSB – Harkemase Boys 3-2

Staphorst – DVS’33 1-0