DERDE DIVISIE ZONDAG | Geen winnaar bij UDI’19 – TOGB en zege voor ADO’20 bij Groene Ster

In de eerste speelronde van de Derde Divisie zondag stonden de debutanten UDI’19 en TOGB tegenover elkaar in Uden, beiden pakten één punt (2-2). Gemert wist te winnen bij OSS’20 (1-2) en VVSB kwam niet verder dan een gelijkspel bij Quick (1-1). ADO’20 boekte een overwinning in Limburg tegen Groene Ster (0-2).

UDI’19 stond na vijfenveertig minuten spelen op een 2-1 voorsprong, maar in de tweede helft wist TOGB alsnog één punt uit het vuur te slepen (2-2). De doelpunten van de uitspelende formatie kwamen op naam van Youri de Winter en Anthony Slierendrecht. De doelpunten van UDI’19 werden geproduceerd door Roald van hout en Jan van de Haterd.

In de 21ste minuut opende Jasper Waalkens de score in het voordeel van Gemert (0-1). Acht minuten voor het einde van de officiële speeltijd verdubbelde T-Shawn Illidge de voorsprong in het voordeel voor Gemert (0-2). In de blessuretijd kwam OSS’20 nog wel terug tot 1-2, maar dat was niet voldoende om nog een goed resultaat te boeken.

VVSB begon sterk aan de uitwedstrijd bij Quick. Na een half uur spelen was het Jesse van Nieuwkerk die op aangeven van Leroy George de 0-1 aan liet tekenen. Nog net voor de pauze bracht Frank van der Heiden de stand van 1-1 op het bord en dat bleek de eindstand te zijn.

Groene Ster ging op de eerste speeldag onderuit in eigen huis. ADO’20 won met 0-2 door doelpunten van Zonneveld en Tesselaar. De laatste treffer werd gemaakt vanaf de strafschopstip.