DERDE DIVISIE ZONDAG | OJC Rosmalen haalt uit bij VVSB

In de achtervolging op koploper ADO ’20 heeft VVSB in de Derde Divisie Zondag een gevoelige nederlaag moeten slikken. De ploeg uit
Noordwijkerhout verloor met liefst 2-5 van OJC Rosmalen. De naar
IJsselmeervogels vertrekkende Dennis Knuiman was met drie doelpunten de grote man aan de zijde van de Brabanders.

1-3.

VVSB zette inmiddels de tegenstander vol onder druk, maar de OJC-verdediging hield stand. Pas vijf minuten voor tijd viel de aansluitingstreffer, toen Danny Bakker vanaf elf meter raak schoot namens VVSB. Lang kon de thuisploeg niet genieten van het feit dat het in de wedstrijd was teruggekeerd. 1 minuut na de 2-3 tekende Mouad Hassan  voor de 2-4, waardoor het duel op de Boekhorst gespeeld was. Knuiman zorgde in de extra tijd ook nog voor de 2-5 voor OJC Rosmalen, door de derde strafschop van de avond binnen te schieten.

Door de nederlaag van VVSB kan ADO’20 de koppositie zondag weer verstevigen. De ploeg uit Heemskerk gaat op bezoek bij Blauw Geel ’38