vrijdag 24 maart 2023

DOVO legt aanvaller definitief vast, middenvelder verlengt

Veel gelezen

Chisom Leonard Johnson speelt de tweede seizoenshelft voor DOVO. De Veenendaalse club meldt de 29-jarige buitenspeler aan de selectie te hebben toegevoegd. Daarnaast wordt het langer aanblijven van Ebbe Wenting gemeld.

Leonard Johnson speelde eerder voor onder meer Farense (Portugal), AS Trencin (Slowakije) en Telstar. De aanvaller was in de winterstop op proef en liet toen een goede indruk achter.

De 26-jarige Wenting heeft zijn jawoord voor volgend seizoen gegeven. De verdedigende middenvelder kwam afgelopen zomer over van De Graafschap en is een vaste waarde. ,,Het bevalt mij goed bij DOVO. Nu ik op mijn favoriete positie speel, kom ik echt in mijn kracht”, vertelt hij op de clubsite. ,,Ik ben dan ook blij met de verlenging.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

VOORBESCHOUWING DERDE DIVISIE ZONDAG | Koplopers naar Brabant, belangen op alle velden

Speelronde 26 belooft weer een spannende te worden in de Derde Divisie Zondag. Op diverse velden gaan ploegen de...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img