Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

DVS’33 vindt in Piotr Gorczyca gewenste extra sluitpost

DVS’33 heeft met het aantrekken van de 24-jarige keeper Piotr Gorczyca een extra optie tussen de palen aan haar selectie toegevoegd. De Pool tekent voor één jaar in Ermelo en zal de concurrentie moeten aangaan met huidig eerste keeper Daan Huiskamp, zo werd vrijdagochtend bekend via de officiële website van de geel/zwarten.

Gorczyca is geen volledig onbekende in het Nederlandse amateurvoetbal. Vorig seizoen stond de doelman onder contract bij TEC uit Tiel. Veel wedstrijdminuten mocht hij echter niet op zijn naam schrijven, want alleen in het uitduel met AFC (2-2, red.) kwam de doelman in actie. Na eerdere avonturen in zijn thuisland, Duitsland en Spanje laat de Pool tegenover het digitale huis van zijn nieuwe club blij te zijn met de geboden kans in Ermelo: “DVS’33 is een ambitieuze club en dat spreekt mij aan. Ik ga hard werken om van waarde te kunnen zijn komend seizoen. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging”.

Met het aantrekken van Gorczyca heeft trainer Peter Wesselink de gewenste extra keeper in de selectie. Na het vertrek van zowel Jonathan Waterberg (VV Unicum) als Melvin van de Beeten (VV Nunspeet) waren de opties tussen de palen schaars en was huidig nummer 1 Daan Huiskamp de enige keeper in de selectie.