Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Edwin Grünholz: “Paul van der Helm staat onder de lat”

Paul van der Helm is ook dit seizoen de eerste keeper van Quick Boys. Dit heeft trainer Edwin Grünholz afgelopen week in een uitgebreid interview met Quick Boys TV bekendgemaakt. Naast de basisplaats voor de aanvoerder van afgelopen seizoen vertelde de Haagse trainer ook dat er nog twee spelers op proef zijn op Nieuw Zuid. Eén van die twee spelers is inmiddels toegevoegd aan de selectie.

Door aantrekken van Michael Fabrie (en eerder al Youri Schoonderwaldt, die uiteindelijk toch besloot door te gaan in het profvoetbal) kreeg van der Helm in de aanloop naar dit seizoen te maken met serieuze concurrentie. Het lukte de 24-jarige Fabrie echter niet om direct al een basisplaats af te dwingen. ,,Het zit dicht bij elkaar, maar van der Helm krijgt de voorkeur.”, stelde Grünholz bij het club-platform. “Fabrie zal moeten laten zien dat hij echt beter is.”

Verder gaf Grünholz aan nog een extra spits te willen en ging hij in op de status van twee proefspelers. Bram Franken, een middenvelder die afgelopen seizoen nog bij Jong AZ speelde, hoopt nog op een avontuur in het profvoetbal. De komst van Nabir Achabar is nog niet officieel door de club gemeld, maar de 21-jarige centrale verdediger staat wel op de spelerslijst met rugnummers voor dit seizoen. Achahbar speelde in de jeugd voor FC Utrecht en ADO Den Haag en zat na een avontuur op Cyprus voor dit seizoen nog zonder club.

Het gehele interview van Edwin Grünholz met Quick Boys TV is te zien op het YouTube kanaal van de club, of via de link hieronder.