Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Excelsior Maassluis versterkt zich met Gaultiér Overman

Excelsior Maassluis maakt maandag op haar media kanalen bekend dat voormalig jeugdspeler Gaultiér Overman aan de selectie wordt toegevoegd. De linksbenige vleugelverdediger tekent op Sportpark Dijkpolder een overeenkomst voor de duur van twee jaar tot medio 2025.

Jeugdproduct

De 22 jarige Overman doorliep tot de zomer van 2017 de gehele jeugdopleiding van Excelsior Maassluis en maakte vervolgens de overstap naar het hoogste jeugdteam van FC Dordrecht. Het jaar daarop debuteerde Overman in de Keuken Kampioen Divisie en volgde een transfer naar Sparta Rotterdam. Bij Sparta speelde Overman zijn wedstrijden voornamelijk in het beloften team. Nieuwbakken Technisch Manager Vincent van den Berg is content met het aantrekken van Overman. “Met het aantrekken van Gaultiér halen wij wederom een speler in huis die een groot deel van zijn jeugdopleiding bij de club heeft genoten. Dit is waar wij als club voor staan en een compliment naar onze jeugdopleiding, die ontzettend veel talentvolle spelers opleiden. Gaultiér is een fysiek sterke linksback met een grote drive die ook aanvallend iets kan toevoegen aan ons spel.”

Ervaring

“Ik ben erg blij om weer bij de club terug te keren waar het voor mij allemaal is begonnen. Ik hoop met de ervaring die ik in het profvoetbal heb opgedaan belangrijk te zijn en mijn medespelers te kunnen helpen”, aldus Overman in een eerste reactie op zijn overstap.

Bron: Excelsior Maassluis

Foto: Orange Pictures