Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Quick Boys heeft Broekhuizen nu echt definitief binnen

Het in de Tweede Divisie uitkomende Quick Boys maakte donderdagavond bekend dat Nick Broekhuizen komend seizoen zijn wedstrijden zal spelen in het shirt van de vereniging. Het voorgaande seizoen was hij actief voor het beloftenteam van ADO Den Haag.

De 21-jarige Broekhuizen was tijdens het eerste blok van de voorbereiding al te vinden op het trainingsveld van Quick Boys. De middenvelder koos er daarna echter voor om via Team VVCS (een team van de spelersvakbond voor voetballers zonder een contract) op zoek te gaan naar een nieuwe vereniging. Nu heeft Broekhuizen de keuze gemaakt om niet verder op zoek te gaan, maar te gaan spelen bij de ploeg uit Katwijk.

De middenvelder plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen met daarin opgenomen een eenzijdige optie voor Quick Boys om de overeenkomst met één jaar te verlengen. Eerder speelde Broekhuizen onder andere voor FC Lisse, Alphense Boys en het al genoemde ADO Den Haag waar hij ook zijn officiële debuut in het betaalde voetbal mocht maken.