Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Gemert haalt versterking voor de aanval uit de hoofdklasse

Het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal uitkomende Gemert heeft de selectie weten te versterken met een nieuwe aanvaller. Safa Kizir maakt na de zomer zijn opwachting bij de vereniging, zo maakte Gemert bekend via de officiële kanalen.

De 26-jarige aanwinst komt dit seizoen uit in de hoofdklasse B voor AWC uit Wijchen. Als kleine jongen begon hij met voetballen bij Vitesse’08 en als twintiger maakte hij de stap naar het al genoemde AWC. Met deze club wist hij onder andere de titel te pakken in de eerste klasse waardoor promotie naar de hoofdklasse een feit werd.

Op de website van Gemert gaf Kizir inzicht in de reden om te kiezen voor deze club. ,,Toen de interesse kwam, heb ik gesproken met enkele personen die de vereniging wel goed kennen, zoals fysio Koen Verheijen en Freek Thoone. Ze waren allemaal positief over de club. Voor mij is het belangrijk dat ik graag nog hogerop wil. Ik ben nu 26 en wil graag een stap maken. Die kans krijg ik nu en daar ben ik heel blij mee.”