Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Hans van de Haar en TEC willen samen ‘aansluiten bij top 5’

Hans van de Haar heeft zijn contract als trainer bij TEC met een jaar verlengd. Dit jaar wil de ambitieuze club nog de aansluiting bewerkstelligen met de top 5 van de Tweede Divisie.

De 47-jarige trainer laat in een statement weten het uitstekend naar zijn zin te hebben in Tiel. ,,De onderlinge samenwerking is hier goed, ik heb een mooie selectie en een fijne staf tot mijn beschikking en ik kan hier mijn visie verder uitrollen, dus wat wil je nog meer?”

Van de Haar geeft ook aan dat hij ziet dat de jeugdopleiding zich steeds beter profileert, als gevolg waarvan een aantal talenten de laatste tijd al minuten heeft kunnen maken in het eerste team. ,,Regionaal talent weet ons meer en meer te vinden en we zijn begonnen met ze verder op te leiden met als doel ze uiteindelijk klaar te stomen voor het eerste”.

De club spreekt zich ook uit over de korte termijn ambitie. Met het contracteren van zeven nieuwe spelers, het langer vastleggen van een aantal al aanwezige spelers en het verlengen van het contract van trainer van de Haar zet de club vol in op aansluiting bij de top 5 van de Tweede Divisie.

Voorzitter Johan Verweij duidt de ambitie van de club als volgt: ”Om alle plannen gerealiseerd te hebben in 2024 is onze grootste wens. De club bestaat dan immers 100 jaar. Dat we dan behoren tot een van de beste clubs in het amateurvoetbal behoren, dat zou een kroon zijn op het 100 jarig bestaan.”