Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Het rommelt bij Hoek: trainers stappen op na woordenwisseling met spelersgroep

Alles en iedereen bij Hoek zal waarschijnlijk opgelucht ademhalen als het huidige seizoen ten einde is. Het was al eerder onrustig bij de Zeeuwse club, maar donderdagavond vond er volgens de website PZC.nl wederom een incident plaats dat de nodige sporen achter zal laten. Hoofdtrainer Lorenzo Staelens en Gaby Demanet stapten per direct op na een woordenwisseling met enkele spelers.

Eerder was er al wat onrust ontstaan omdat hoofdtrainer Staelens had laten weten dat hij van mening was dat hij en zijn assistent te lang aan het lintje gehouden werden door de club Hoek. Daarop volgde een gesprek en zou er een voorstel van Hoek komen om de contracten te verlengen.

Op de website van PZC staat te lezen dat na het voornoemde gesprek het trainersduo naar de club reed en dat er even later een tirade begon in de kleedkamer tegenover de spelers. Tevens kregen enkele spelers openlijk kritiek te verwerken van de hoofdtrainer en daarna vertrok hij met zijn assistent om zoals al aangegeven niet meer terug te keren.