Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Trainer Bronkhorst pakt titel met FC Lisse: ‘Wij zijn ook een echt team’

Raymond Bronkhorst wist zaterdag met FC Lisse beslag te leggen op het kampioenschap van de Derde Divisie zaterdag waarmee een ticket veroverd werd voor de Tweede Divisie. Direct na afloop van de wedstrijd tegen Staphorst (3-1) verscheen de hoofdtrainer voor de camera van FC Lisse TV en keek hij terug op het voor zijn team fantastische seizoen.

,,Een heerlijk gevoel dat je na een seizoen van hard werken met z’n allen kampioen wordt. Dat is het mooiste wat er is. Wij zijn ook echt een team, als staf met de spelers”, aldus de oefenmeester tegenover FC Lisse TV.

Op de vraag aan Bronkhorst wanneer er echt het geloof kwam dat de titel een reële optie was kwam hij met een duidelijk antwoord. ,,Dat je thuis van Sparta Nijkerk wint en ze op zeven punten wist te zetten. Dan weet je dat je twee weken later nog Sportlust hebt, wat ook gewoon een goede ploeg is. Als je die dan op acht punten zet dan weet je eigenlijk dat je het niet meer uit handen mag geven, maar dan verwacht men dat je het zo maar even doet. Ik denk dat we het tegen GOES heel zakelijk hebben gedaan tegen Harkemase Boys zag je dat het toch lastig was. Vandaag hebben we een prima pot gespeeld met z’n allen.”