Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Jordy Strooker na twee jaar blessureleed weer terug op de velden

Jordy Strooker is na twee jaar blessureleed weer voetballer. De linksback liep in de voorbereiding op het seizoen 2020/2021 een zware knieblessure op, maar mocht in de oefenwedstrijd tegen Jong Volendam zijn rentree namens Rijnsburgse Boys maken. Strooker mocht een klein kwartier voor tijd, onder luid applaus van het publiek en een erehaag van medespelers, de plaats van nieuwkomer Lucas Leverland innemen. Het duel tussen Rijnsburgse Boys en de Volendamse beloften eindigde in 2-2.

Foto: Cor Spruijt

Allebei de Rijnsburgse doelpunten vielen voor rust en beide keren was er een belangrijke rol weggelegd voor Jordy Hilterman. De, van Koninklijke HFC overgekomen, nummer 10 stond met een balverovering op het middenveld en een assist aan de basis van de openingstreffer van Dani van der Moot en kon zelf kort voor rust de score verdubbelen met een verrassend schot in de korte hoek.

Waar de thuisploeg voor rust domineerde en nauwelijks iets weggaf, raakte het na rust, mede door de vele wissels, de grip langzaam maar zeker kwijt. Halverwege de tweede helft kon Ezechiel Fiemawahle de aansluitingstreffer op het bord zetten. In de slotminuut werd het ook nog 2-2, dankzij een goede goal van Tayrell Wouter.