Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Katwijk en hoofdtrainer Correia verlengen samenwerking

Anthony Correia is komend seizoen ook verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van vv Katwijk. De club uit de Tweede Divisie maakte via de officiële kanalen bekend dat besloten is om het aflopende contract van de oefenmeester te verlengen.

Correia maakte in de zomer van 2020 de overstap van ODIN’59 naar Katwijk. Het afgelopen seizoen wist hij de titel te veroveren met laatstgenoemde club. Dit seizoen is Katwijk wederom bovenin de ranglijst terug te vinden, momenteel staat het na negen gespeelde wedstrijden slechts één punt achter de twee lijstaanvoerders.

Op de website van Katwijk gaf Cees Bruinink tekst en uitleg over het verlengen van het contract met de hoofdtrainer. ,,We zijn zeer tevreden over Anthony die als mens en als trainer uitstekend bij onze club en onze selectie past. We willen gericht verder bouwen met onze selectie en we denken dat Anthony daarbij de juiste hoofdtrainer is die het lef heeft om ook jonge spelers de kans te geven. Daarom hebben we nu al besloten in een vroeg stadium zijn huidige contract opnieuw te verlengen.”