dinsdag 5 juli 2022

Kozakken Boys hengelt FC Den Bosch-aanvaller binnen

Veel gelezen

Kozakken Boys heeft de talentvolle Eon Herman vastgelegd. De 20-jarige aanvaller komt over van FC Den Bosch, waar hij uitkwam in het beloftenteam. Hij tekent voor één seizoen op de Zwaaier.

Eerder speelde Herman voor Alexandria’66, CVV Zwervers en UNA. ,,Ik ben erom blij dat Kozakken Boys mij deze kans geeft om verder te groeien”, stelt Herman op de clubsite. ,,Ik zie dit als een stap vooruit, terug naar het mannenvoetbal. Mijn droom om het profvoetbal te halen heb ik nog steeds. Ik ben jong genoeg en via Kozakken Boys zijn de afgelopen seizoenen al meerdere jongens prof geworden.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Greeven kiest na vertrek bij DOVO voor oude liefde SDVB: ‘Na promotie was dat duidelijk’

SDVB kan in het seizoen 2022/2023 een beroep doen op Kevin Greeven. De linkervleugelverdediger, die het voorgaande seizoen uitkwam...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img