Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Luuk Admiraal op huurbasis naar Spakenburg

Luuk Admiraal maakt binnenkort zijn rentree in de Jack’s League. De spits verlaat zijn broodheer Excelsior Rotterdam namelijk voor een huurperiode bij Spakenburg.

De 20-jarige Admiraal maakte furore in zijn tijd bij ASWH en dat leverde hem de nodige interesse uit de Keuken Kampioen Divisie op. Uiteindelijk koos de technisch begaafde rechtspoot, die op beide flanken uit de voeten kan, voor de overstap naar Excelsior Rotterdam. Met de Rotterdammers wist Admiraal afgelopen seizoen promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen door in de nacompetitie ADO Den Haag uit te schakelen. In die eindstrijd nam hij zijn verantwoordelijkheid in de noodzakelijke strafschoppenserie door de bal vanaf elf meter binnen te schieten.

Op de clubwebsite van Spakenburg reageert de technische commissie op het aantrekken van Admiraal. ,, Gezien de situatie waarin Maurice (De Ruiter, red.) terecht is gekomen, leek het ons noodzakelijk om hierop te moeten anticiperen. Middels ons al langere en uitstekende contact met zowel Luuk als Excelsior Rotterdam hebben wij zijn komst weten te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd met Luuk een extra kwaliteitsimpuls in huis te hebben gehaald. Bovendien kan hij nu weer aan spelen toe komen om zo zijn onstuimige ontwikkeling een goed vervolg te kunnen geven.”