woensdag 8 februari 2023

Mahmoed na zeven jaar weg bij Quick Boys

Veel gelezen

De wegen van Quick Boys en Mohamad Mahmoed gaan scheiden. De middenvelder vertrekt na dit seizoen vanaf Nieuw Zuid, zo hebben de Katwijkers maandag bekendgemaakt. Mahmoed speelde sinds 2016 voor Quick Boys.

Mahmoed groeide door zijn tomeloze inzet uit tot een publiekslieveling. Hij kwam tot ruim 150 wedstrijden en één goal voor Quick Boys. Op de clubsite wordt de geboren Irakees bedankt voor bewezen diensten en spreekt bestuurslid technische zaken Gert Pluimgraaff mooie woorden.

,,In de afgelopen jaren is Mohamad uitgegroeid tot een echte Quick Boyzer. Zijn strijdvaardige instelling binnen de lijnen zal ons altijd bijblijven. Door zijn karakteristieke manier van spelen krijgt hij altijd het publiek achter de ploeg. Maar ook buiten het veld is hij een wereldgozer. Ik wil hem dan ook als speler en als mens bedanken voor alles wat hij Quick Boys gegeven heeft.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

REPORTAGE | Bekeravontuur De Treffers eindigt eervol: ,,Daar praten ze over vijftig jaar nog steeds over”

De Graafschap bereikte dinsdagavond via een geflatteerde 3-0 overwinning op De Treffers de laatste acht van het KNVB-Bekertoernooi. Niet...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img