Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

ODIN’59 versterkt zich met tweetal van Hollandia

ODIN’59 versterkt de selectie voor komend seizoen met Sven Deen (op de foto juichend, met nummer 10) en Daan Buurman. Beiden komen over van Hollandia, zo laat de derdedivisionist uit Heemskerk weten via de eigen website. De twee zijn daarmee de eerste nieuwkomers onder de nieuwe trainer Richard Plug.

“Daan Buurman had ik 4 jaar geleden al in mijn database opgenomen. Hij is een snelle centrale verdediger die dus goed met ruimte in zijn rug kan voetballen met een, zoals ik altijd zeg, “goede kop” er op.”, zo vertelt Plug op voornoemde website. “Sven is een hele dynamische middenvelder met scorend vermogen die van box-to-box kan spelen. Een echte winnaar.”, vervolgt de nieuwe trainer over zijn tweede aanwinst.

Ook beide spelers reageren verheugd op hun overstap. Deen: “Het is best lastig om Hollandia na 14 jaar te verlaten, maar tegelijkertijd was ik toe aan een nieuwe sportieve uitdaging en daar heb ik superveel zin in. Ik kijk er erg naar uit om mezelf te laten zien in een nieuwe competitie en om te spelen op de zaterdag bij ODIN’59. Uiteraard het liefst in de Derde Divisie, maar anders lekker knallen in de Hoofdklasse!”. Ook Buurman speelt al sinds zijn jonge jaren in Hoorn: “Ook voor mij geldt dat het lastig is om Hollandia te verlaten na in de jeugd gespeeld te hebben en vervolgens een aantal jaren in het eerste. Afgelopen jaar was de uitdaging om gezond terug te komen na een zware kruisbandblessure. Inmiddels heb ik al weer minuten gemaakt in het eerste bij Hollandia en voor volgend seizoen kies ik dus bewust voor de sportieve uitdaging bij  ODIN’59. Hopelijk winnen die jongens de nacompetitie want derde divisie is natuurlijk een schitterende competitie en iets om trots op te zijn als vereniging.”