Overzicht Derde Divisie | ACV stunt tegen GVVV, DOVO en SteDoCo profiteren

De Derde Divisie van het zaterdagvoetbal kent wederom een nieuwe lijstaanvoerder. GVVV verloor verrassend in Assen van ACV (2-1) waardoor DOVO de eerste plaats over kon nemen na een thuiszege op Excelsior’31 (2-1). SteDoCo blijft in de top drie staan door een overwinning bij VVOG (2-3).

GVVV begon uitstekend aan de wedstrijd in Assen, na 2 minuten spelen was Quincy Veenhof verantwoordelijk voor de 0-1. ACV wist alsnog de drie punten in eigen huis te houden door treffers van Jankovic en Zwikstra (2-1).

DOVO ging rusten met een achterstand tegen Excelsior’31 (0-1). Dit door een doelpunt van Kaptein. In de tweede helft konden de drie punten toch bijgeschreven worden op het conto van de ploeg uit Veenendaal. Nick Hak en Guido van Dijk bepaalde met hun treffers de eindstand op 2-1. Van dit duel is zondagochtend een uitgebreid verslag te lezen op www.topamateurvoetbal.com

SteDoCo leek in Harderwijk tegen VVOG te gaan rusten met een 0-2 voorsprong. Dit door doelpunten van Van Overbeek en Hobbel. VVOG kwam echter in de blessuretijd van de eerste helft voor een tussenstand van 1-2. Doelpuntenmaker was Hoeve. Na de pauze kwam VVOG op gelijke hoogte door Zwart, maar de winst ging toch naar SteDoCo door een treffer van Salhi (2-3).