OVERZICHT DERDE DIVISIE B | Overwinningen voor Barendrecht, Sportlust’46 en SteDoCo

SteDoCo blijft lijstaanvoerder in de Derde Divisie B, de ploeg won op eigen terrein van TEC (1-0). Concurrenten Barendrecht en Sportlust’46 maakten geen fout, drie punten werden gepakt tegen respectievelijk GVV Unitas (2-0) en Kloetinge (3-1).

Grote man aan de zijde van SteDoCo was Arwin van Soest, de man die recent met Topamateurvoetbal,com terugkeek op het winnen van de eerste periodetitel. Hij was goed voor de beslissende treffer in het duel met TEC (1-0). In de 27ste minuut wist hij te scoren met een vrije trap.

Barendrecht pakte de drie punten tegen GVV Unitas (2-0). De openingstreffer viel pas in de 68ste minuut. De scheidsrechter wees naar de penaltystip nadat Olijfveld onderuit gelopen werd in het strafschopgebied van de tegenstander. Eekman ging achter de bal staan en bepaalde vanaf de strafschopstip de tussenstand op 1-0. Ver in de blessuretijd werd het duel beslist toen invaller Luc Dielhof de bal vanaf een meter of twintig in de kruising krulde (2-0).

Sportlust’46 won van Kloetinge en dat was al weer de derde nederlaag op rij van de ploeg uit Zeeland. De thuisspelende vereniging wist voor de pauze al een 2-0 voorsprong te pakken door doelpunten van Remco de Weerd en Mo Benadadi. In de tweede helft bracht Kloetinge door een fraai genomen vrije trap van Zenya Deurloo de spanning nog terug (2-1), maar de laatste treffer van de middag kwam op naam van Wessel Meiring (3-1).

Hoek wist met fraaie cijfers af te rekenen met Gemert, de uit0wedstrijd werd met 0-4 winnend afgesloten. De ploeg uit Zeeland is momenteel de meest scorende ploeg in de Derde Divisie met in totaal 35 treffers. Tegen Gemert kwamen de doelpunten op naam van Steve Schalkwijk (2x), Jelco Schamp en Rik Impens.

OJC Rosmalen en OSS’20 hielden beiden een punt over aan de onderlinge confrontatie. Voor OJC waren de doelpuntenmakers Zonnenberg en Pijnenburg. Voor de ploeg uit Oss waren dat Gatsjatrian en Kersten.