OVERZICHT DERDE DIVISIE ZATERDAG | GVVV pakt drie punten in slotfase en is weer koploper, DOVO hard onderuit en zege voor SteDoCo

GVVV mag zich na speelronde elf weer lijstaanvoerder noemen van de Derde Divisie. De ploeg wist een achterstand van 0-2 goed te maken in eigen huis tegen Harkemase Boys (3-2) en zag concurrent DOVO met grote cijfers onderuit gaan tegen Hoek (6-0). SteDoCo steeg naar de tweede plaats, met nu hetzelfde aantal punten als GVVV, door een thuisoverwinning tegen ASWH (1-0).

Na zeven minuten voetbal aan de blauwe zijde van het Panhuis stond Harkemase Boys al met 0-2 voor tegen GVVV. In de tweede helft wist de thuisploeg de achterstand om te buigen naar een 3-2 zege. Dit mede door twee doelpunten van Quincy Veenhof. Zondagochtend is een uitgebreid verslag van deze wedstrijd te lezen op www.topamateurvoetbal.com

DOVO ging als lijstaanvoerder aan speelronde elf om aan te treden tegen Hoek, maar na een helft voetbal stonden de Zeeuwen al met 4-0 voor. Dit door doelpunten van Impens (penalty), De Smet (2x) en Schalkwijk. na de pauze wist men de voorsprong uit te breiden naar 6-0 door Jabar Zada en Schamp. SteDoCo steeg naar de tweede plaats en staat in het aantal behaalde punten gelijk met koploper GVVV. De wedstrijd tegen ASWH werd gewonnen door een doelpunt van Van Nuland (1-0).

DVS’33 ging verrassend in eigen huis onderuit tegen Urk (2-4). Voor de thuisploeg waren Van Wetering en Olijve trefzeker. De winnende formatie plaatste Nagel (2x), Schraal en Nentjes als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier.